Näytöt & automaattiohjaukset

Täältä löydät artikkeleita, tavallisia kysymyksiä ja ohjeita eri GPS-tuotteista.

• Trimble GFX-1060

GFX-1060 on Trimblen 10-tuuman näyttö (25,6 cm), joka on Android™-pohjainen ja jonka avulla voit hoitaa täsmäviljeytehtäviä Precision-IQ käyttöjärjestelmän avulla.

• Trimble GFX-1260

GFX-1260 on Trimblen 12-tuuman näyttö (30,5 cm), joka on Android™-pohjainen ja jonka avulla voit hoitaa täsmäviljeytehtäviä Precision-IQ käyttöjärjestelmän avulla.

• Trimble GFX-350

GFX-350 on Trimblen 7-tuuman näyttö (17,8 cm), joka on Android™-pohjainen ja jonka avulla voit hoitaa täsmäviljeytehtäviä Precision-IQ käyttöjärjestelmän avulla.

• Trimble TMX-2050

TMX2050 on Trimblen 12,1-tuuman näyttö (30,8 cm), joka on Android™-pohjainen ja jonka avulla voit hoitaa täsmäviljeytehtäviä Precision-IQ käyttöjärjestelmän avulla.

• Trimble CFX-750

Poistunut: 2019
  • Trimble EZ-Guide 250

Poistunut: 2020
  • Trimble FMX

Poistunut: 2018
  • Trimble GFX-750

Poistunut: 2022

Tavalliset kysymykset

Artikkelit ja ratkaisut

artikkeleita ei löytynyt

Asiakirjat ja tiedostot

Tiedostoja ei löytnyt

Löysitkö hakemasi asiaa?

Jätä palaute

Jätä kommentti jotta voimme kehittää artikkeleita jatkossa

Palautteesi

Kiitoksia palautteesta